SNEMALNI STUDIO / GLASBENA VADNICA

.

Poslovni prostor oz. tako imenovana GLASBENA HIŠA je opremljena z opremo, img_20171017_033955_003.jpgprimerno za produkcijsko dejavnost, individualno/skupinsko vadbo, druženje. Nahaja se v centru Žalca, v skupni izmeri 65m2. Prostor se deli na 5 sob. (Studio kontrolna soba, vadnica, nema soba, prostor za druženje, kuhinja ) Prostor je pod video nadzorom, centralno ogrevan in ima dostop do interneta, V hiši je tudi kopalnica in WC. Objekt je protihrupno in akustično izoliran, brez vlage, možnost uporabe 24/7. V prostorih se izvaja STUDIJSKA PRODUKCIJA

PROSTORI ZA NAJEM:

GLASBENA SOBA/ VADNICA:  je 16m2 protihrupno in akustično izolirana soba, opremljena z vso glasbeno 11opremo primerno za individualne ali skupinske vaje glasbenikov (bobni,kitare, kitarski ojačevalci, pevsko ozvočenje).  Soba je povezana z snemalnim studijem, možnost snemanja vaj. +wifi.

SNEMALNI STUDIO:

SNEMALNICA1+NEMA SOBA:  Zvočno in protihrupno izolirana snemalnica (vadnica (16m2)), ter IMG_8438vokalna komora (6m2) namenjeni snemanju ali vadbi. Snemalnica je funkcionalno uporabna tudi kot green room za snemanje video filmov. Povezana je zvočno in slikovno z kontrolno sobo (režijo)

KONTROLNA SOBA/ SOBA ZA MIKSANJE :  16m2  Akustično izpopolnjena Režija za Avdio in 1Video produkcijo je opremljena z YAMAHA HS80  2.1 studijskimi zvočniki, 3 video monitorji, Avdio digitalno mešalno mizo ter ostalim outboardom. V sobi je tudi kavč z klubsko mizico, wifi

PROSTOR ZA DRUŽENJE:

KAVČ, JEDILNI PROSTOR; WC, KUHINJA; KOPALNICA, TV, PLAYSTATION, WIFI

MOŽNOST NAJEMA VADNICE Z OPREMO IN PROSTOROV ZA DRUŽENJE

Pošljite povpraševanje na:

info@killingproduction.org

CENIK STUDIJSKIH STORITEV

Ceniki za MLADE OBETAVNE SKUPINE IN POSAMEZNIKI) :

V kolikor menite, da sodite v to kategorijo, si lahko privoščite naše studijske storitve s popustom. Dovolj bo, da nam na info@killingproduction.org  pošljete kratek opis skupine/posameznika in demo posnetek v poljubni obliki. Komisija društva bo obravnavala vaše vloge in v primeru ustrezanja kriterijem odobrila  popust. Edini pogoj, ki ga morate izpolnjevati je, da še niste uradno izdali svojega zvočnega materiala.